Ganløse

I Ganløse står de sammen om byens bevarelse og udvikling

Her afleverer de fire repræsentanter fra Ganløse Bylaug godt 900 underskrifter til bevarelse af Liselund. Foto fra TV2 Lorry.

Fire repræsentater for Ganløse Bylaug aflagde i dag fredag visit på Egedal Rådhus for at aflevere over 900 underskrifter fra lokale borgere, som ønsker at bevare den gamle gård Liselund. Gården har siden 70’erne huset en ungdomsklub og en spejdergruppe, men i 2018 besluttede byrået i Egedal, at gården skulle sælges, da det ville være for omkostningstungt at sætte bygningerne i stand.

Underskriftsindsamlingen er blot det seneste af mange initiaviter fra de aktive og engagerede borgere i den knap 3.000 mennesker store landsby. Byens vartegn, den gamle mølle, er gennem de seneste år blvet renoveret og har netop i dag fået nye møllevinder. For år tilbage var det biblioteket, som var i fare, og sidste år var det byens frilutfsbad, som stod for skud.

Om det vil lykkes at overbevise politikere om at følge Ganløse-borgernes forslag til bevarelse af Liselund må vente til efter sommerferien, når byrådet igen er træder sammen.

Se klippet her fra TV2 Lorry:

Kommentarer