Ølstykke

Feriesjov i efterårsferien 2022

Så er det snart efterårsferie, hvor der er mulighed for at lave nogle hyggelige aktiviteter sammen. Se alt om de sjove aktiviteter i efterårsferien her.

Flere af aktiviteterne er indrettet efter børnenes alder, og nogle skal der bookes plads og billetter til, så klik ind på Feriesjov i efterårsferien og læs meget mere om alle aktiviteterne, før I planlægger jeres feriesjov.

Aktiviteter

– Mandag den 17. – søndag den 23. oktober 2022: Halloween-klip på bibliotekerne

– Tirsdag den 18. oktober 2022: Bytte legetøj-dag på Ølstykke Bibliotek med mulighed for at købe en stand.

– Tirsdag den 18. oktober 2022: Efterårsferie på Skenkelsø Mølle Museum: Lanterner, Roer og Stoftryk med græskarsuppe, kartoffeltryk samt boller og kakao.

– Tirsdag den 18. oktober 2002: Store Legedag i Ølstykke Svømmehal. Bassinet er fyldt med legerekvisitter. Løbebanen er spændt fast, klatrevæggen er pustet op og badeboldene er fundet frem.

– Onsdag den 19. oktober 2022: Den hemmelige film i Smørum Kulturhussal, Flodvej 68, 2765 Smørum

– Torsdag den 20. oktober 2002: Store Legedag i Ølstykke Svømmehal. Bassinet er fyldt med legerekvisitter. Løbebanen er spændt fast, klatrevæggen er pustet op og badeboldene er fundet frem.

– Lørdag den 1. oktober – mandag den 31. oktober 2022: Lili laver Cirkus – legeudstilling for familier på Smørum Bibliotek, Flodvej 68, 2765 Smørum

Læg jeres efterårsferieplaner her

Læs mere om alle de sjove aktiviteter i efterårsferien og HUSK, at der til nogle aktiviteter skal bestilles pladser og billetter mv.: Feriesjov i efterårsferien 

Kommentarer