Debat og politik

EU-debatmøde med musik, gløgg og æbleskiver

Rasmus Nordqvist, som kandidat til Europaparlamentsvalget næste år, er blandt de fire paneldeltagere ved debatten i morgen. Foto: SF

SF Egedal er vært for Nordsjællands første debat frem mod valget til Europa-Parlamentet i 2024. Det hele løber af stablen tirsdag den 5. december på Egedal Rådhus klokken 19 til 20.30.

– Vi har i SF Egedal et stort ønske om at forstærke samtalen om fremtidens Europa. Vi lever i en klimakrise, og vi har i SF et ønske om, at vi skal handle hurtigere og mere markant på området. Men hvordan kan EU bidrage til at løse klimakrisen? Det vil vi diskutere på vores valgmøde den 5. december, siger lokalformand for SF Egedal, Henrik Severin.

Debatten vil blive modereret af Nadia Gullestrup formand for Ungeklimarådet og bestå af topkandidater fra flere partier på tværs af den traditionelle blå og rød blok:

  • Rasmus Nordqvist (Nr. 2 på SF’s liste)
  • Magnus Barsøe (Spidskandidat for Socialdemokratiet i Region Hovedstaden)
  • Niels Flemming Hansen (Spidskandidat for det Konservative Folkeparti)
  • Marianne Lynghøj (Spidskandidat for Venstre i Nordsjælland)

Efter knapt en times europapolitisk debat vil der være livemusik fra Djasdrengene og mulighed for netværk og uformelle samtaler til friskserveret gløgg og  æbleskiver. Alt sammen helt gratis, lyder det fra arrangørerne.

– Vi håber, at vores arrangement kan skabe en god samtale om EU og tiltrække folk fra hele Nordsjælland. Vi har ingen krav om partimedlemskab eller sympati, vores mål er alene at skabe en fornøjelig aften, der forhåbentligt kan sparke en god valgkamp og samtale i gang på tværs af hele Nordsjælland, siger Henrik Severin.

Kommentarer