Erhverv

Erhverveteamet i Egedal tilbyder virksomheder nyt kompetenceforløb

Kompetenceforløb: Ved du, hvordan man bedst sælger og kommunikerer om sine grønne tiltag?

Vær med, når vi den 4. oktober tager 15 virksomheder på en fælles rejse mod at tænke bæredygtighed ind i deres salg.

Kunder efterspørger i stigende grad bæredygtige løsninger, men hvordan kommunikerer man bedst om dem? Det er, hvad vi dykker ned i på dette forløb, der består af en workshop og to individuelle opfølgningsmøder.

På dette forløb, via Erhvervshus Hovedstaden, får du dyb kundeindsigt og bliver klogere på, hvad kunderne lægger vægt på i forhold til bæredygtighed, og på, hvordan vi taler om bæredygtighed på en måde, der giver værdi hos kunderne og vækker deres lyst til at købe.

Læs mere og tilmeld dig her!

Reminder SMV:Grøn: Du kan stadig nå det! Få tilskud til at gøre din virksomhed grønnere

Mandag den 12. september kl. 8.00 åbner ansøgningsvinduet for SMV:Grøn for sidste gang – og denne gang har vinduet kun åbent til og med den 16. september. Med SMV:Grøn kan du få gødet din virksomheds grønne ambitioner med rådgivning og investering og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til initiativerne. Skynd dig at sende din ansøgning. 

Vigtigt! For at din virksomhed kan få støtte af SMV:Grøn, skal dit grønne projekt være afsluttet SENEST den 1. april 2023. Forløbet kører via virksomhedsprogrammet.dk.

Læs mere om SMV:Grøn

Spørg erhverveteamet i Egedal

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt erhverveteamet via erhverv@egekom.dk eller ring direkte til Thomas Birger Hansen på 7259 7207 eller Jon Bjergfelt på 7259 6259.

Kommentarer